Senin, 05 Juli 2021

Türk Telekom Selfy Faturalı Tarifeler

Taahhüt vererek güncel aylık tarife ücreti üzerinden 12 fatura dönemi boyunca 20 TL indirimli. 45G Faturalı Türk Telekom abonesi 30 GB bedava internet hediyesi ile 1 ay boyunca geçerli 30 GB ücretsiz internete sahip olabilirsiniz.

Selfy Bedava Internet 2019 Faturali Faturasiz Internet Oyunlar Film

TÜRK TELEKOM YENİ AVANTAJLI TARİFELER.

Türk telekom selfy faturalı tarifeler. Faturalı Sosyal Small Tarifesine numara taşıma yeni hat tesisi Türk Telekom mobil Taraftar TTNET ve diğer işbirliği faturasız tarifelerinden geçiş yoluyla kayıt olup kampanyadan yararlandıysan. Türk Telekomun gençlere özel olarak yarattığı avantajlı markası Selfy gençlerin kullanımına sunulduğundan bu yana Türk Telekoma kayıtlı 25 yaş altı gençlerden büyük ilgi görmeye devam ediyorKuralları Sen Koy diyerek yola çıkan Selfyde gençler için iletişim olanakları çok daha genişliyor ve. Türk Telekomun gençlik dünyası Selfye özel uygun fiyatlı faturalı tarifeler hakkında bilgi edinmek için tıklayın.

Türk Telekom Faturalı Selfy Sosyal Small 5 GB Tarifeye kaydolduktan sonra tarifeye kayıt tarihinden itibaren SOZ yazıp 5555e SMS göndererek ya da Müşteri Hizmetleri aracılığıyla 12 fatura dönemi boyunca faturalı tarifelerde kalacağına dair taahhütte bulunabilirsiniz. Selfynin Sosyal Large Paketinde 28 TLye 5GB internet ve 5GBa ek Instagram Facebook Youtube ve Twitter ın hepsinde geçerli 2GB internet 750 dakika ve 5000 SMS seni bekliyor. 8 7Evde Mobil Wi-Fi Paketleri.

Selfynin Mobilist 22 GB Paketi Selfynin Mobilist 27 GB Paketi Selfynin Fırsat 25 Paketi. 3 2Selfy Hat Taşıma Tarifeleri. Selfynin Sosyal 12GB Tarifesi Selfynin Sosyal 12GB Tarifesinde 1000 DK 250 SMS ve 8GB internete ek.

Türk Telekom Mobil Online İşlemler Merkezine gelen Selfylilere özel 17 GB cepten internet yurt içi her yöne 250 DK ve her yöne 250 SMS sadece 59 TL. Diğer oparatörlerden Türk Telekoma geçiş yapılarak faydalanabilirsiniz. Tarifeden indirimli yararlanmak için tıkla.

Türk Telekom Faturalı Bedava internet 2021 Kampanyası Türk Telekom bedava internet faturalı hat kullanan abonelerin yapabileceği kampanyalar da mevcut. 7 6İnternetten Hat Taşıma Başvurusuna Özel Tarifeler. Selfy Yeni 10 Tarifesi Selfynin Yeni 10 Tarifesinde ilk 12 ay boyunca 6938 TLye 10 GB internet 750 dakika ve 500 SMS ve Sil Süpürden 10GB hediye internet seni bekliyor.

Size en uygun Türk Telekom Prime mobil tarifesine geçmeden önce mevcut tarifenizi öğrenmek için TARIFEM yazıp ve 5555e mesaj gönderebilirsiniz. Numaran değişmeden cep numaranı Türk Telekoma taşıyalım yeni simkarınızı size ücretsiz teslim. Numaranızı Türk Telekoma Taşıyın İhtiyacınıza en uygun Türk Telekom faturalı tarifeler arasından seçmek istediğin tarifeye geçiş ile ilgili ayrıntılı bilgi almak ve tarifeye geçmek için hemen başvurun sizi.

Türk Telekom faturalı ve faturasız self paketleri her aboneye özel olarak hazırlanan bol internet konuşma ve kısa mesaj hakkı yer almaktadırTürk Telekom Selfy gençlere özel düzenlenen bir tarife olup bu kampanyalardan yalnızca 7 ile 25 yaş arasında olan gençler yararlanabilir. 12 ay boyunca Türk Telekom faturalı mobil tarifelerinde kalma sözü verdiysen. Selfynin Yeni 5 Paketinde Online başvuruya özel ilk 3 ay 33 TL sonraki 9 ay boyunca 39 TLye 5 GB internet 750 dakika ve 500 SMS ve Sil Süpürden 5GB hediye internet seni bekliyor.

78 TLAy SOSYAL 12GB TARIFE yazıp 5555 e gönderin. Türk Telekom Faturalı Tarifeler ve Kampanyalardan Hemen Kolayca Faydalanabilirsiniz. Yeni gelene 1212 ay sözünüze.

Aylık ücret 12 fatura dönemi boyunca 39 TLdir. 4 3Paket Aşmayan Tarifeler 2021. Türk Telekom Mobil Faturalı ve Faturalı GPO BIMcell POcell PTTcell vb tarifeleri arası geçişlerde hat deaktif edilip tekrar açılmaktadır.

5 4Türk Telekom Faturalı Prime Tarifeler. En güncel Türk Telekom Selfy tarifeleri ve avantajları için Türk Telekom Selfy sayfamızı inceleyebilirsin. Faturalı hat tarifeleri sayfamızdan Türk Telekom Primelılara özel cepten internet konuşma ve SMS paketlerini inceleyebilir ve başvurabilirsin.

Şimdi Türk Telekoma gel en uygun faturalı tarifeleri kullan. Selfy dünyasına giriş için sms ile katılabilirsiniz. Dakika Ağırlıklı Konuşkan Paketler.

Selfy Yeni 20 Tarifesi Selfynin Yeni 20 Tarifesinde ilk 12 ay boyunca 7938 TLye 20 GB internet 750 dakika ve 500 SMS ve Sil Süpürden 20GB hediye internet seni bekliyor. Numarasını Türk Telekoma Geçiş Yaptıranlara Özel Numara Taşıma Kampanyaları Ücretsiz Adrese Teslim Simkart Avantajları ile. Türk Telekom Faturalı Selfy Mor Large Kampanyasına katılmak için MOR L yazıp 4545e SMS gönderebilirsiniz.

SMS ile kayıt olabileceğiniz gibi müşteri hizmetlerini arayarak da talebinizi iletebilirsiniz. Yukarıdaki Tarifeler Türk Telekom Mobile numara taşımaya özel Cep Dostu Faturalı Hat kampanyalarıdır. 2 1Tam Senlik Tarifeler.

Türk Telekom Mobil Avea Faturalı Hat Tarifeleri ile sevdiklerinle doya doya konuş her anını paylaş diye bol dakikalı ve bol internetli paketleri seni bekliyor. Kampanyaya kayıt olmak için ise Selfyliysen MOR L 7-25 yaş arasında olup hala Selfyli değilsen MOR L TC Kimlik No yazıp 4545e SMS gönderebilirsiniz. Ancak KIST ücret uygulaması açısından deaktivasyon reasonlarından ayırt edilerek tarife değişikliği kuralları uygulanır.

1 Türk Telekom Faturalı Hat Taşıma Tarifeleri 11 Nisan 2021. Yeni gelene 1212 ay sözünüze SELFY YENI 5 4545. Türk Telekom Faturalı ve Faturasız Selfy Paketleri.

Instagram Facebook Youtube ve Twitterın hepsinde geçerli 4GB ayda sadece 78 TL.

Turk Telekom Selfy Faturali 10gb Efsane Paketi 29 Tl Turkler Bilgi

Vodafone Freezone Faturali Tarifeler 2021 2021 Gencler Internet Yazar

Turk Telekom Cep Dostu Tarifesi Turkler

Turk Telekom Selfy Den Bol Internetli Geceler Kampanyasi Gece Internet

Turk Telekom Selfy Sari Paket 10 Gb 39 Tl Turkler Mobile Web Sari

Avea 5 Gb 1000 Dk 1000 Sms 19 Tl 2021 Adlar Internet Nasa

Turk Telekom Faturasiz Bedava Internet Internet Hediyeler Turkler

Turk Telekom Firsat Web De 4gb Tarifesi 29 Tl Bedava Internet Paketleri 2019 Chart Pie Chart

Turk Telekom Selfy 3 Gb Bedava Internet Tarifesi Bedava Internet Paketleri 2019 Internet Turkler

Turk Telekom Numara Tasima Kampanyalari 2021 Festivaller Internet Turkler

Selfy Nin Mavi Medium Kampanyasi Ayda 23 Tl Bedava Internet Paketleri 2019 Internet Mavi

Turk Telekom Tarife Paketler Panosundaki Pin

Turk Telekom Asmayan Tarifeler Duran Tarifeler Nasil Yapilir Internet Turkler Mesajlasma

Turk Telekom Tarifeleri 2020 Internet Konusma Ve Sms Paketleri Turkler 25 Yasinda

Turk Telekom Faturali Faturasiz Selfy Paketleri Bedava Internet Internet 25 Yasinda Teklif

Turk Telekom Tarifeleri 2020 Internet Konusma Ve Sms Paketleri Turkler 25 Yasinda

Selfy Evde Internet Kampanyasi 2020 Evler Internet

Turk Telekom Faturasiz Konusma Paketleri Ve Tarifeleri Internet Turkler Teknoloji Haberleri

Selfy Nin Mor Xl Paketi Bilgi

Turk Telekom Yazisini Degistirme 2021 Turkler Ekran Adlar

Avea Woops Paketleri Tarifebilir Genclik Gencler Tarifler

Turk Telekom 11 Gb Internet Selfy Mor Xl Tarifesi 39 Tl Bedava Internet Paketleri 2019 Mor Internet Turkler

Turk Telekom Tarifeleri 2020 Internet Konusma Ve Sms Paketleri Turkler

Turk Telekom Gecis Avantaji Havali Paketler 2020 Turkler


Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Esmerlerle Ilgili Komik Sözler

Mesafe ile İlgili Sözler ve Alıntılar. Sonra aklıma müge anlı geliyor. Anlamli Nefret Sozleri Ozlu Sozler Guzel Soz Alintilar Komik güze...